Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!

Biosilk Silk Therapy Original Treatment

Productomschrijving
Biosilk Silk Therapy Original Treatment   Biosilk Silk Therapy Original is een uniek serum dat de structuur en de glans van het haar beschermt en herstelt. De silk kan drie keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden en werkt daardoor sterk vochtregulerend. De Biosilk Silk Therapy bevat 17 van de 19 aminozuren die van nature aanwezig zijn in h...

Biosilk Silk Therapy Original Treatment

 

Biosilk Silk Therapy Original is een uniek serum dat de structuur en de glans van het haar beschermt en herstelt. De silk kan drie keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden en werkt daardoor sterk vochtregulerend. De Biosilk Silk Therapy bevat 17 van de 19 aminozuren die van nature aanwezig zijn in het haar: herstelt beschadigde gedeeltes in het haar en creëert een gladde schubbenlaag. De zijde voorkomt beschadiging door het gebruik van stylingtools, zoals stijltangen, krultangen en föhns. Dit exclusieve serum van biosilk voorkomt en repareert gespleten haarpunten en geeft het haar een prachtige glans.

De Biosilk Silk Therapy Original hersteld niet alleen de prachtige haren, het beschermt ook nog eens! Oftewel voorzorgsmaatregelen! Dankzij het UV-filter en Vitamine E zijn de haren beschermt tegen de zon en tegen vrije radicalen. Waarom is dit precies goed? Zodat je haren blijven stralen en kleurvervaging wordt tegengegaan, zodat het prachtig helder en uber gezond blijft!

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Biosilk Silk Therapy Original?

Hieronder vindt u een korte opsomming van de kenmerken van de Biosilk Silk Therapy Orginal, oftewel waarom dit zo'n geliefd haarproduct is!

  • Herstellend vermogen
  • Hittebeschermer
  • UV-filter
  • Vrij van parabenen
  • Bevat 17 aminozuren
  • Pluisvrij
  • Bevat zijde- proteïne, vitamine E en natuurlijke kruiden 

 

Hoe gebruik ik de Biosilk Silk Therapy Original?

BioSilk Silk Therapy kan in gewassen en ongewassen haar worden gebruikt en tevens op zowel droog als vochtig haar. Schud de silk goed voor gebruik. Breng enkele druppels serum aan op de handpalmen en verdeel dit vervolgens door het haar. Richt vooral op de haarpunten.

 

 

Recent bekeken