Haarkleuring

Leef je helemaal uit met de ontelbare mogelijkheden op het gebied van kleurproducten op Haarspullen-pro.nl. Creëer de mooiste haarkleuringen van een subtiele kleurverandering tot een ware metamorfose. Ieder haartype heeft andere behoeftes dus hier kun je als kapper direct al op inspelen. Geef het haar een stralend en langhoudend kleurresultaat. 

Uit welke haarkleuringen kan ik kiezen? 

  • Permanente haarkleuring
  • Demi-permanente haarkleuring
  • Semi-permanente haarkleuring
  • Blondeerpoeder  
  • Oxidanten / waterstofperoxide
  • Haarverf voor mannen
  • Kleurbenodigdheden
  • Kleurboeken

Permanente Haarkleuring - Het haar op professionele wijze verven met een 100% kleur dekking, extra glans en met behoud van souplesse? Haarspullen-pro.nl biedt haarverf van onder meer L’Oréal Majirel, KIS Cream Color, Goldwell Topchic en Schwarzkopf Igora. Kies uit de vele kleurnuances, van behouden tot zeer gedurfd.

Demi-permanente Haarkleuring - Een mildere haarkleuring creëer je met de kleurspoeling van de merken Goldwell Colorance, L’Oréal Richesse, Schwarzkopf Igora en Wella Color Touch. Speciaal ontwikkeld door professionals voor professionals, je bent dus van kwaliteit verzekerd!

Semi-permanente Haarkleuring - Om het haar op te frissen, heeft Haarspullen-pro.nl ook een ruim aanbod in kleurshampoos, kleurmousses of kleurmaskers. 

Blondeerpoeder - Als je op zoek bent naar een goede blondeerpoeder, wil je ook graag dat de blondeerpoeder je haren op een zo goed mogelijke manier beschermd (in hoeverre dit kan) maar ook zo goed mogelijk oplicht. Bekijk ons aanbod in verschillende blondeerpoeder voor het resultaat waar jij naar op zoek bent. 

Oxidanten - Ofwel waterstofperoxide worden gebruikt bij het verven van het haar. Waterstofperoxide is een kleurontwikkelaar die ervoor zorgt dat het haar van jouw klanten het optimale effect verkrijgt. Zo krijgt het haar vaak een vollere kleur en een extra glans wanneer men oxydanten gebruikt. De haar oxidanten zijn te verkrijgen in verschillende volumes. 

Voor mannen - Ook zijn er speciale kleurbehandelingen voor mannen. Deze kleurbehandeling rekent af met grijs haar en maakt de natuurlijke kleur weer zichtbaar. 

Kleurbenodigdheden - Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden op het gebied van haarkleuringen/kleurtechnieken. Bij Haarspullen-pro.nl ben jij aan het goede adres voor de nodige materialen. Denk bijvoorbeeld aan verfkwasten, verfbakjes, puntkammen, folies of handschoenen. Zo grijp je niet mis en kun jij je helemaal uitleven tijdens het kleuren. 

Kleurenkaart/kleurboek - Om goed advies te geven aan jouw klanten of de perfecte kleur te vinden, is een kleurenkaart niet te missen in jouw salon!