Betaalmethoden

Betalingsmogelijkheden in Nederland
Op onze site zijn diverse betaalmogelijkheden. Hieronder vindt u een beschrijving van alle door ons beschikbaar gestelde betaalmethodes. Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

iDEAL
Veilig en gemakkelijk, betalen via iDEAL. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert. Wanneer u bij betaalmethode kiest voor iDEAL en daarna uw bank selecteert, wordt u doorverbonden naar het inlogscherm van uw bank en de beveiligde omgeving.

Credit Card
Je kunt met creditcard (Visa, Mastercard of American Express) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid.

Overboeking
Kies je voor deze optie, dan word je via onze site naar de beveiligde pagina van het betaalplatform van Multisafepay geleid. Hiermee betaal je gegarandeerd veilig en snel. Je gegevens blijven veilig en beschermd voor externe partijen. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat het geld is overgeschreven.

Eenmalige Machtiging
Geeft al aan wat het inhoudt. U als klant geeft Thirsty Hair eenmalig toestemming het aankoop bedrag van uw rekening te schrijven. U als 
klant selecteert de betaalmethode eenmalige machtiging:

  1. U geeft de naam van uw bankrekeninghouder op en het banknummer.
  2. In het volgende scherm wordt u gevraagd of u MultiSafepay wil machtigen om het bedrag te incasseren voor de The Thirsty Hair Company.

Betalen op rekening
Het is ook mogelijk de bestelling te plaatsen op rekening. Hierbij geldt een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum. 


Mocht u er met de betaling niet uitkomen dan kunt u ons altijd bereiken via de mail: [email protected], dan helpen wij u verder.

Alle betalingen worden verwerkt door MultiSafepay.