Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!

Affinage Ice Creme Bleach

Affinage Ice Creme Bleach
Productomschrijving
Affinage Ice CrÌÎåÂme Blondeer maakt gebruik van de nieuwste technologie om het poeder sterker te maken en isÌ´Ì_volkomen vrijvanÌ´Ì_ammonia. DezeÌ´Ì_nieuwe technologieÌ´Ì_is veel vriendelijker voor het haar die minder zwelling, porositeit en beschadiging aanbrengt.Eigenschappen en voordelen Affinage Ice Creme. Ice CrÌÎåÂme...
Affinage Ice CrÌÎåÂme Blondeer maakt gebruik van de nieuwste technologie om het poeder sterker te maken en isÌ´Ì_volkomen vrijvanÌ´Ì_ammonia. DezeÌ´Ì_nieuwe technologieÌ´Ì_is veel vriendelijker voor het haar die minder zwelling, porositeit en beschadiging aanbrengt.


Eigenschappen en voordelen Affinage Ice Creme.

  • Ice CrÌÎåÂme bevatÌ´Ì_geen ammoniaÌ´Ì_of andere geurige ingrediÌÎÌànten en maakt gebruik van delicate geuren zoals Apple en Fresh Mint.
  • De Apple-variant beschikt ook over een lichtgroene poeder waardoor het makkelijker wordt om het niveau van de lift, tijdens het aanbrengen te beoordelen.
  • VerbazingwekkendeÌ´Ì_nieuwe formuleringÌ´Ì_Ice CrÌÎåÂme's mengt snel tot een romigeÌ´Ì_consistente gelÌ´Ì_in tegenstelling tot normale blondeerproducten.
  • Dit zorgt voor eenÌ´Ì_gemakkelijke applicatieÌ´Ì_en dat het product niet droogt of vlokt tijdens dit proces.
Ice CrÌÎåÂme isÌ´Ì_zeer veelzijdigÌ´Ì_en kan worden gebruikt metÌ´Ì_elke DeveloperÌ´Ì_(zelfs 3%) om zachte, medium of extreme oplichting te creÌÎÌàren. De stuifvrije consistentie en het snel gemakkelijk mengen maken Ice CrÌÎåÂme nogÌ´Ì_gebruiksvriendelijker.

Ice CrÌÎåÂme is verkrijgbaar in 500g en 5 x 500g multipack.Ì´Ì_

Recent bekeken