Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Filters

Merken

  Merken

  Neofollics

  Neofollics Hair Technology is de oplossing voor klanten die last hebben van haaruitval, dunner- of grijs wordend haar. De producten van Neofollics werken effectief om haaruitval tegen te gaan en ...

  Neofollics Hair Technology is de oplossing voor klanten die last hebben van haaruitval, dunner- of grijs wordend haar. De producten van Neofollics werken effectief om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. De producten van Neofollics werken effectief om haaruitval tegen te gaan, haargroei te stimuleren of je pigmentatie zo lang mogelijk behouden. Op deze manier krijgt je klant de controle weer terug over de situatie en hoef je je geen zorgen meer te maken!

   

  Welke producten heeft Neofollics?

  Neofollics Hair Technology heeft in totaal zes producten. Deze producten vullen elkaar aan en werken optimaal samen om haaruitval en dunner wordend haar tegen te gaan. Je klant kan de producten natuurlijk ook los gebruiken. Heeft je klant ast van grijs wordende haren? De Anti-Grey Tablets kan worden gebruikt in combinatie met alle producten van Neofollics!

  Neofollics Hair Growth Shampoo- De shampoo voedt de hoofdhuid en je haren. De shampoo is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen. Het is klinisch bewezen dat deze shampoo de haargroei stimuleert en haaruitval voorkomt. De hoofdhuid krijgt een betere conditie.

  Neofollics Hair Growth Conditioner - De conditioner maakt de haren gezonder, sterker, gladder en glanzender. Het voedt de haren goed en stimuleert de haargroei. De conditioner is vrij van kleurstoffen, parfum, sulfaten en parabenen.

  Neofollics Hair Growth Lotion - Deze lotion breng je plaatselijk aan op de hoofdhuid, stimuleert haargroei en voorkomt haarverlies. De lotion zorgt voor een hogere dichtheid van het haar en is mild voor de hoofdhuid. De lotion bestaat uit krachtige ingrediënten, ontstekingsremmende middelen en is dermatologisch getest.

  Neofollics Hair Growth Tablets - Rijk supplement met veel natuurlijke ingrediënten die de haargroei stimuleren van ‘binnenuit’. Het is klinisch bewezen dat de tabletten bijdragen aan het behoud van gezonde haren.

   

  Neofollics Anti-Grey Tablets - De tabletten zorgen ervoor dat de haren zo lang mogelijk hun eigen pigmentkleur behouden door de aanmaak van Melanine (pigment) te stimuleren. Het zorgt ook voor langer, dikker en gezondere haren.

  Neofollics Beard Growth Serum- Dit is een krachtige treatment om gezichtshaargroei te stimuleren en de baardharen en snor te verzorgen. De baardserum voorkomt haarverlies en het resultaat van de baardgroei-serum is een hogere dichtheid van de baardharen, oftewel een dikkere en vollere baard! Ook dit serum is klinisch bewezen.

  Neofollics Beard Growth Roller - De dermaroller bevat hele kleine naaldjes van 0.5mm die micro-kleine gaatjes maken in de toplaag van de huid zonder schade te veroorzaken. Deze gaatjes zorgen ervoor dat het baardgroeiserum nog beter opgenomen kan worden en de haarzakjes worden geactiveerd. 

   

  Hoe gebruik ik de producten van Neofollics?

  We leggen je stapsgewijs uit hoe je klanten de producten van Neofollics het beste kunt gebruiken:

  Neofollics Hair Growth Shampoo - Was eerst de haren kort en met een kleine hoeveelheid shampoo om het alvast goed van vetten, build-ups en onzuiverheden te verwijderen. Als dit is gedaan kun je een royale hoeveelheid aanbrengen en dit goed in de hoofdhuid masseren en verdelen over de haren. Laat de shampoo even 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. We raden je aan om de behandeling te vervolgen met de Hair Growth Conditioner. Gebruik de shampoo minimaal 3x per week voor een optimaal resultaat.

  Neofollics Hair Growth Conditioner - Was je haren eerst met de Neofollics Shampoo. Breng daarna een royale hoeveelheid conditioner aan op je haren en masseer het goed in. Laat het 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit. De dosering in gebruik is minimaal 3x in de week voor een optimaal resultaat.

  Neofollics Hair Growth Lotion - De lotion is te gebruiken op de gewenste plekken. Dit breng je plaatselijk aan. Masseer de lotion goed in de hoofdhuid en spoel het niet uit. Minimaal 3 uur na het aanbrengen mag je je haren weer wassen. Gebruik de lotion 2x op een dag: ’s ochtends en ’s avonds.

  Neofollics Hair Growth Tablets - Neem per dag 1-3 tabletten, het meest effectief is 3 tabletten op een dag. Neem de tabletten verspreid over de dag na een maaltijd. Neem de tabletten in met genoeg water.

  Neofollics Hair Growth Enhancing Scalp Roller- Gebruik de Scalp Roller maximaal 2x per week, met ondertussen 3 rustdagen. Rol 5x horizontaal en verticaal en 5x diagonaal van linksonder naar rechtsboven en van rechtsonder naar linksboven. Wacht daarna 12 uur met het aanbrengen van de Hair Growth Lotion.

  Neofollics Anti-Grey Tablets - Deze tabletten bestaan uit twee soorten: een sliktablet (stap 1) en een zuigtablet (2). Neem eerst het sliktablet tijdens of na een maaltijd met voldoende water en slik het in zijn geheel door. Leg vervolgens het zuigtablet onder je tong en wacht tot het helemaal opgelost is. Neem per dag 1x deze dosering.

  Neofollics Beard Growth Serum- Dit serum breng je aan op plaatsten waar meer haargroei wenselijk is.  Masseer het serum goed in de baard. Het is een fijne serum die niet vettig is en goed in de huid trekt. Gebruik het serum ’s ochtends en ’s avonds voor het beste resultaat. Voor de wangen is 1-2 pompjes voldoende en voor de kin en snor 1 pompje.

  Neofollics Beard Growth Roller- Gebruik de roller ongeveer 1/2x per week, met een tussenperiode van 3 dagen waarbij je de roller niet gebruikt. Sla daarnaast het serum over als je de roller gebruikt en pak deze er na 12 uur pas weer bij, je huid heeft namelijk even de tijd nodig zodat het serum na 12 uur goed opgenomen kan worden anders is de absorptie te sterk. Verdeel het gezicht in 4 delen: de snor, kin en 2 wangen. Beweeg per deel de roller zachtjes over de huid - 10x horizontaal en 10x verticaal. 

   

  Wat maakt de producten van Neofollics zo effectief?

  De producten van Neofollics vullen elkaar ontzettend goed aan en hebben samen een optimale werkingsmechanisme. Maar ook los van elkaar zijn de producten ontzettend effectief. De producten van Neofollics hebben de volgende werking:

  • Stimuleert de haargroei
  • Vermindert de DHT-hormoon in de hoofdhuid
  • Verbetert de hoofdhuid en haarzakjes
  • Verbetert de haargroei door stimulerende ingrediënten
  • Vermindert ontstekingen, roos, jeuk en schilfering
  • Verbetert de absorptie van actieve ingrediënten

  We starten bij de tabletten, de Hair Growth tabletten stimuleren de hoofdhuid namelijk van ‘binnenuit’. Deze tabletten voeden de haarzakjes van binnenuit met vitaminen en mineralen om haargroei te stimuleren. Bovendien gaan ze het DHT-hormoon tegen. De Anti-Grey tabletten dragen bij aan de pigmentatie van de haren om de natuurlijke haarkleur zo lang mogelijk te behouden. Dit doen deze tabletjes door de haarzakjes van binnenuit aan te vullen met Katalase.

  De Hair Growth Shampoo kan goed worden opgenomen in de hoofdhuid en zorgt ervoor dat de haarzakjes sterk blijven. Hierdoor wordt de haargroei gestimuleerd. Na de shampoo kun je de Hair Growth Conditioner gebruiken, deze voedt de hoofdhuid met voedende en haargroei-stimulerende ingrediënten. De conditioner houdt de hoofdhuid soepel en gezond. Tot slot de Hair Growth Lotion, dit is een krachtige lotion met actieve ingrediënten die diep in de haarzakjes doordringen en zijn werk daardoor goed kan doen. 

   

  Is Neofollics geschikt voor mijn haren?

  Neofollics is geschikt voor iedereen die last heeft van dunner wordend haar, haarvlies, grijs wordend haar of beschadigd haar. Ook als je last hebt van Alpopecia Androgenetica, dit is erfelijk haarverlies, zijn de producten van Neofollics geschikt. Neofollics Hair Technology bestaat uit krachtige, natuurlijke ingrediënten die de hoofdhuid vooral goed verzorgen en optimaliseren.

   

  Kan ik de producten van Neofollics gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding?

  Neofollics raadt de producten niet aan aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit komt doordat de producten hormonen in het lichaam beïnvloeden. Als vrouwen zwanger zijn / borstvoeding geven, is hun oestrogeenspiegel erg hoog, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de baby.

   

  Is Neofollics dierproefvrij?

  Tegenwoordig worden we steeds meer bewust waarmee en hoe onze producten gemaakt zijn. Wij zijn heel blij met deze ontwikkeling, want we willen natuurlijk het beste voor jouw haren en voor onze omgeving. De producten zijn dan ook dierproefvrij

   

  Welke ingrediënten zitten in de producten van Neofollics?

  DHT-remmers
  DHT is een hormoon die haarzakjes beschadigd. De producten van Neofollics bevatten veel natuurlijke ingrediënten die de vorming van DHT tegen gaan: Saw Palmetto, Beta Sitosterol, Ecklonia Cava, Egcg, Isoflavones, Red Clover, Nettle Leaf en Panax Ginseng. DHT ontstaat voor de omzetting van testosteron in di-hydro-testosteron (DHT). DHT zorgt ervoor dat er minder en dunnere haren worden geproduceerd.

  Haargroei stimulators
  In de producten van Neofollics zitten (biotechnologische) moleculen en plantenextracten die de groeifactoren beïnvloeden. Voor een betere haargroei is het ook heel belangrijk om de conditie van de hoofdhuid gezond te houden, dit kan met ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende ingrediënten. Ingrediënten voor deze haargroei stimulators zijn: Copper Tri-peptide, Piroctone Olamine, Raspberry Ketone, Caffeïne, Adenosine, Aminexil, Vividine, Carthamus Tinctorius, Sanguisorba Officinalis, Arginine, Proanthocyanidine B2 en Fenugreek.

  Voedingsstoffen
  Om haargroei te stimuleren, hebben haarwortels voedingsstoffen nodig zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Deze ingrediënten zijn: Biotine, Folic Acid, Selenium, Zinc, L-Carnitine, L-Cysteine, Taurine, Riboflavin, Niacinamide, Pantothenic Acid en Cyanoco Balamin.

  Voedingsmiddelen
  Oliën en eiwitten zijn ingrediënten die je haren voeden, gezond houden en sterker maken. Deze oliën conditioneren het haar en de hoofdhuid. Eiwitten versterken het haar, repareren beschadigd haar en maken je haar minder kwetsbaar. Deze ingrediënten zijn: Aloe Vera, Argan Oil, Jojoba Oil, Macademia Oil, Pepermint Oil, Rosemary Oil, Sage Oil, Wild Mint Oil, Keratin, Rice Protein, Silk Protein, Wheat Protein, Hyaluronic Acid en Liposomes.

   

   

  Filter
  17 producten

  Overige categorieën in Merken

  Neofollics

  Neofollics Hair Technology is de oplossing voor klanten die last hebben van haaruitval, dunner- of grijs wordend haar. De producten van Neofollics werken effectief om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. De producten van Neofollics werken effectief om haaruitval tegen te gaan, haargroei te stimuleren of je pigmentatie zo lang mogelijk behouden. Op deze manier krijgt je klant de controle weer terug over de situatie en hoef je je geen zorgen meer te maken!

   

  Welke producten heeft Neofollics?

  Neofollics Hair Technology heeft in totaal zes producten. Deze producten vullen elkaar aan en werken optimaal samen om haaruitval en dunner wordend haar tegen te gaan. Je klant kan de producten natuurlijk ook los gebruiken. Heeft je klant ast van grijs wordende haren? De Anti-Grey Tablets kan worden gebruikt in combinatie met alle producten van Neofollics!

  Neofollics Hair Growth Shampoo- De shampoo voedt de hoofdhuid en je haren. De shampoo is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen. Het is klinisch bewezen dat deze shampoo de haargroei stimuleert en haaruitval voorkomt. De hoofdhuid krijgt een betere conditie.

  Neofollics Hair Growth Conditioner - De conditioner maakt de haren gezonder, sterker, gladder en glanzender. Het voedt de haren goed en stimuleert de haargroei. De conditioner is vrij van kleurstoffen, parfum, sulfaten en parabenen.

  Neofollics Hair Growth Lotion - Deze lotion breng je plaatselijk aan op de hoofdhuid, stimuleert haargroei en voorkomt haarverlies. De lotion zorgt voor een hogere dichtheid van het haar en is mild voor de hoofdhuid. De lotion bestaat uit krachtige ingrediënten, ontstekingsremmende middelen en is dermatologisch getest.

  Neofollics Hair Growth Tablets - Rijk supplement met veel natuurlijke ingrediënten die de haargroei stimuleren van ‘binnenuit’. Het is klinisch bewezen dat de tabletten bijdragen aan het behoud van gezonde haren.

   

  Neofollics Anti-Grey Tablets - De tabletten zorgen ervoor dat de haren zo lang mogelijk hun eigen pigmentkleur behouden door de aanmaak van Melanine (pigment) te stimuleren. Het zorgt ook voor langer, dikker en gezondere haren.

  Neofollics Beard Growth Serum- Dit is een krachtige treatment om gezichtshaargroei te stimuleren en de baardharen en snor te verzorgen. De baardserum voorkomt haarverlies en het resultaat van de baardgroei-serum is een hogere dichtheid van de baardharen, oftewel een dikkere en vollere baard! Ook dit serum is klinisch bewezen.

  Neofollics Beard Growth Roller - De dermaroller bevat hele kleine naaldjes van 0.5mm die micro-kleine gaatjes maken in de toplaag van de huid zonder schade te veroorzaken. Deze gaatjes zorgen ervoor dat het baardgroeiserum nog beter opgenomen kan worden en de haarzakjes worden geactiveerd. 

   

  Hoe gebruik ik de producten van Neofollics?

  We leggen je stapsgewijs uit hoe je klanten de producten van Neofollics het beste kunt gebruiken:

  Neofollics Hair Growth Shampoo - Was eerst de haren kort en met een kleine hoeveelheid shampoo om het alvast goed van vetten, build-ups en onzuiverheden te verwijderen. Als dit is gedaan kun je een royale hoeveelheid aanbrengen en dit goed in de hoofdhuid masseren en verdelen over de haren. Laat de shampoo even 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. We raden je aan om de behandeling te vervolgen met de Hair Growth Conditioner. Gebruik de shampoo minimaal 3x per week voor een optimaal resultaat.

  Neofollics Hair Growth Conditioner - Was je haren eerst met de Neofollics Shampoo. Breng daarna een royale hoeveelheid conditioner aan op je haren en masseer het goed in. Laat het 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit. De dosering in gebruik is minimaal 3x in de week voor een optimaal resultaat.

  Neofollics Hair Growth Lotion - De lotion is te gebruiken op de gewenste plekken. Dit breng je plaatselijk aan. Masseer de lotion goed in de hoofdhuid en spoel het niet uit. Minimaal 3 uur na het aanbrengen mag je je haren weer wassen. Gebruik de lotion 2x op een dag: ’s ochtends en ’s avonds.

  Neofollics Hair Growth Tablets - Neem per dag 1-3 tabletten, het meest effectief is 3 tabletten op een dag. Neem de tabletten verspreid over de dag na een maaltijd. Neem de tabletten in met genoeg water.

  Neofollics Hair Growth Enhancing Scalp Roller- Gebruik de Scalp Roller maximaal 2x per week, met ondertussen 3 rustdagen. Rol 5x horizontaal en verticaal en 5x diagonaal van linksonder naar rechtsboven en van rechtsonder naar linksboven. Wacht daarna 12 uur met het aanbrengen van de Hair Growth Lotion.

  Neofollics Anti-Grey Tablets - Deze tabletten bestaan uit twee soorten: een sliktablet (stap 1) en een zuigtablet (2). Neem eerst het sliktablet tijdens of na een maaltijd met voldoende water en slik het in zijn geheel door. Leg vervolgens het zuigtablet onder je tong en wacht tot het helemaal opgelost is. Neem per dag 1x deze dosering.

  Neofollics Beard Growth Serum- Dit serum breng je aan op plaatsten waar meer haargroei wenselijk is.  Masseer het serum goed in de baard. Het is een fijne serum die niet vettig is en goed in de huid trekt. Gebruik het serum ’s ochtends en ’s avonds voor het beste resultaat. Voor de wangen is 1-2 pompjes voldoende en voor de kin en snor 1 pompje.

  Neofollics Beard Growth Roller- Gebruik de roller ongeveer 1/2x per week, met een tussenperiode van 3 dagen waarbij je de roller niet gebruikt. Sla daarnaast het serum over als je de roller gebruikt en pak deze er na 12 uur pas weer bij, je huid heeft namelijk even de tijd nodig zodat het serum na 12 uur goed opgenomen kan worden anders is de absorptie te sterk. Verdeel het gezicht in 4 delen: de snor, kin en 2 wangen. Beweeg per deel de roller zachtjes over de huid - 10x horizontaal en 10x verticaal. 

   

  Wat maakt de producten van Neofollics zo effectief?

  De producten van Neofollics vullen elkaar ontzettend goed aan en hebben samen een optimale werkingsmechanisme. Maar ook los van elkaar zijn de producten ontzettend effectief. De producten van Neofollics hebben de volgende werking:

  • Stimuleert de haargroei
  • Vermindert de DHT-hormoon in de hoofdhuid
  • Verbetert de hoofdhuid en haarzakjes
  • Verbetert de haargroei door stimulerende ingrediënten
  • Vermindert ontstekingen, roos, jeuk en schilfering
  • Verbetert de absorptie van actieve ingrediënten

  We starten bij de tabletten, de Hair Growth tabletten stimuleren de hoofdhuid namelijk van ‘binnenuit’. Deze tabletten voeden de haarzakjes van binnenuit met vitaminen en mineralen om haargroei te stimuleren. Bovendien gaan ze het DHT-hormoon tegen. De Anti-Grey tabletten dragen bij aan de pigmentatie van de haren om de natuurlijke haarkleur zo lang mogelijk te behouden. Dit doen deze tabletjes door de haarzakjes van binnenuit aan te vullen met Katalase.

  De Hair Growth Shampoo kan goed worden opgenomen in de hoofdhuid en zorgt ervoor dat de haarzakjes sterk blijven. Hierdoor wordt de haargroei gestimuleerd. Na de shampoo kun je de Hair Growth Conditioner gebruiken, deze voedt de hoofdhuid met voedende en haargroei-stimulerende ingrediënten. De conditioner houdt de hoofdhuid soepel en gezond. Tot slot de Hair Growth Lotion, dit is een krachtige lotion met actieve ingrediënten die diep in de haarzakjes doordringen en zijn werk daardoor goed kan doen. 

   

  Is Neofollics geschikt voor mijn haren?

  Neofollics is geschikt voor iedereen die last heeft van dunner wordend haar, haarvlies, grijs wordend haar of beschadigd haar. Ook als je last hebt van Alpopecia Androgenetica, dit is erfelijk haarverlies, zijn de producten van Neofollics geschikt. Neofollics Hair Technology bestaat uit krachtige, natuurlijke ingrediënten die de hoofdhuid vooral goed verzorgen en optimaliseren.

   

  Kan ik de producten van Neofollics gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding?

  Neofollics raadt de producten niet aan aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit komt doordat de producten hormonen in het lichaam beïnvloeden. Als vrouwen zwanger zijn / borstvoeding geven, is hun oestrogeenspiegel erg hoog, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de baby.

   

  Is Neofollics dierproefvrij?

  Tegenwoordig worden we steeds meer bewust waarmee en hoe onze producten gemaakt zijn. Wij zijn heel blij met deze ontwikkeling, want we willen natuurlijk het beste voor jouw haren en voor onze omgeving. De producten zijn dan ook dierproefvrij

   

  Welke ingrediënten zitten in de producten van Neofollics?

  DHT-remmers
  DHT is een hormoon die haarzakjes beschadigd. De producten van Neofollics bevatten veel natuurlijke ingrediënten die de vorming van DHT tegen gaan: Saw Palmetto, Beta Sitosterol, Ecklonia Cava, Egcg, Isoflavones, Red Clover, Nettle Leaf en Panax Ginseng. DHT ontstaat voor de omzetting van testosteron in di-hydro-testosteron (DHT). DHT zorgt ervoor dat er minder en dunnere haren worden geproduceerd.

  Haargroei stimulators
  In de producten van Neofollics zitten (biotechnologische) moleculen en plantenextracten die de groeifactoren beïnvloeden. Voor een betere haargroei is het ook heel belangrijk om de conditie van de hoofdhuid gezond te houden, dit kan met ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende ingrediënten. Ingrediënten voor deze haargroei stimulators zijn: Copper Tri-peptide, Piroctone Olamine, Raspberry Ketone, Caffeïne, Adenosine, Aminexil, Vividine, Carthamus Tinctorius, Sanguisorba Officinalis, Arginine, Proanthocyanidine B2 en Fenugreek.

  Voedingsstoffen
  Om haargroei te stimuleren, hebben haarwortels voedingsstoffen nodig zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Deze ingrediënten zijn: Biotine, Folic Acid, Selenium, Zinc, L-Carnitine, L-Cysteine, Taurine, Riboflavin, Niacinamide, Pantothenic Acid en Cyanoco Balamin.

  Voedingsmiddelen
  Oliën en eiwitten zijn ingrediënten die je haren voeden, gezond houden en sterker maken. Deze oliën conditioneren het haar en de hoofdhuid. Eiwitten versterken het haar, repareren beschadigd haar en maken je haar minder kwetsbaar. Deze ingrediënten zijn: Aloe Vera, Argan Oil, Jojoba Oil, Macademia Oil, Pepermint Oil, Rosemary Oil, Sage Oil, Wild Mint Oil, Keratin, Rice Protein, Silk Protein, Wheat Protein, Hyaluronic Acid en Liposomes.

   

   

  Neofollics