Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!

3 Laags Chirurgische Mondkapje - 50stuks

Productomschrijving
Het 3-ply chirurgische masker wordt het meest gebruikt door chirurgen, burgers en medewerkers in de zorg. Het masker bestaat uit drie lagen waarvan de buitenste laag waterafstotend is om te zorgen dat vloeistoffen niet door het masker heenkomen. De middelste laag bestaat uit een filtratie laag, die is ontworpen om de bacteriën en virussen uit de l...

Het 3-ply chirurgische masker wordt het meest gebruikt door chirurgen, burgers en medewerkers in de zorg. Het masker bestaat uit drie lagen waarvan de buitenste laag waterafstotend is om te zorgen dat vloeistoffen niet door het masker heenkomen. De middelste laag bestaat uit een filtratie laag, die is ontworpen om de bacteriën en virussen uit de lucht te filteren. De binnenste derde laag van het 3-ply masker bestaat uit een laatste beschermingslaag met een comfort stof.

Het masker wordt veel gebruikt door medewerkers van contact-beroepen, ouderenzorg-medewerkers, burgers en ieder die zich wil beschermen. Het masker is geschikt voor eenmalig gebruik. Het wordt niet aangeraden door het RIVM om een masker meerdere malen op en af te doen, dit vergroot het risico op verspreiding.

De maskers zijn gecertificeerd conform de geldende Europese wetgeving en keuringsstandaard. Beide documenten zijn geverifieerd door een geaccrediteerde onafhankelijke derde partij. Het certificaat kan op aanvraag geleverd worden.

Recent bekeken