Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!

Schwarzkopf R-Two Restoring Essence - 400ml

Productomschrijving
De Schwarzkopf R-Two Restoring Essence biedt de perfecte voorbereiding voor (beschadigd) haar op een chemische behandeling. Haarbeschadiging door het kleuren of hitte wordt voorkomen en beschadigd haar wordt hersteld. De Restoring Essence heeft geen invloed op het kleurresultaat, het product heeft alleen een positieve invloed op de conditie van het...

De Schwarzkopf R-Two Restoring Essence biedt de perfecte voorbereiding voor (beschadigd) haar op een chemische behandeling. Haarbeschadiging door het kleuren of hitte wordt voorkomen en beschadigd haar wordt hersteld. De Restoring Essence heeft geen invloed op het kleurresultaat, het product heeft alleen een positieve invloed op de conditie van het haar. 

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Schwarzkopf R-Two Restoring Essence?

De belangrijkste eigenschappen van de Schwarzkopf R-Two Restoring Essence hebben we hier op voor je opgesomd:

  • Het beste te gebruiken in 2 quick-steps
  • Een instant, pre-service bonding haaressence
  • Double Bonding Technologie
  • Geweldige toevoeging aan een chemische behandeling
  • Voorkomt beschadigingen
  • Minder haarbreuk, minder gespleten haarpunten
  • Duurzame verpakking
  • Vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen
  • Vrij van dierlijke ingrediënten
  • pH-level: 3,7-4,5

 

Hoe gebruik ik de Schwarzkopf Bonacure R-TWO Restoring Essence?

De R-TWO Restoring Essence kan in de salon worden gebruikt tijdens een chemische behandeling of thuis voor het herstellen van beschadigd haar.

In de salon: Schudt de fles goed voor gebruik. Verdeel de essence op droog haar tot halverwege de lengten en punten. Besteed extra aandacht aan de ernstig beschadigde delen. Borstel vervolgens het product door het haar en laat het drogen met behulp van een föhn. Laat het product in het haar en spoel het niet uit. Vervolgens kun je de kleur- of blondering aanbrengen, verwerken en uitspoelen zoals je gewend bent. Tot slot breng je de R-TWO Rescuing Treatmentof Renewal Sealeraan. 

Verzorging: Schudt de fles goed voor gebruik. Verdeel het op droog haar tot halverwege de lengten en punten, of op de ernstig beschadigde delen. Borstel vervolgens het product door het haar. Laat de R-Two Essence in het haar en spoel het niet uit. Breng vervolgens de R-TWO Rescuing Treatment of Renewal Sealer aan.

Recent bekeken