Styling

Stylingproducten geven het haar van je klant een extra mooi eindresultaat. Styling producten zijn onmisbaar in de salon en met het grote aanbod in styling op Haarspullen-pro.nl heb jij een uitgebreide keus aan verschillende producten. Elk type haar heeft een andere haarproducten nodig. Wij hebben het makkelijk voor je ingedeeld zodat je direct de juiste stylingproducten kan vinden. 

Uit welke styling producten kan ik kiezen?

Om een goede selectie te kunnen maken, hebben wij de stylingproducten op een rijtje gezet: 

  • Wax lijkt het meest op gel. Het verschil tussen wax en gel, is dat wax niet hard wordt en gel wel. Wax kun je het beste gebruiken op droog haar en is geschikt voor alle haartypes. Je kunt het haar de hele dag door stylen en restylen.
  • Gel heeft een sterke hold en zorgt ervoor dat het haar goed in model blijft. En doordat de meeste gels op waterbasis zijn, was je het ook makkelijk uit. Een gel is zeer geschikt voor korte coupes.
  • Paste zit tussen een wax en gel in, doordat het iets natter blijft wordt je haar minder stug of hard. Het is daarom een favoriet onder mannen die een natuurlijke look willen houden.
  • Clay zorgt voor een dikkere structuur en veel volume in het haar. De clay heeft een mat effect en kan je zowel op handdoek droog en droog haar aanbrengen.
  • Pomade wordt vaak gebruikt voor een klassieke barber look. De hold kan erg verschillen maar de glans is meestal hoog. Doordat een pomade een redelijk nat product is, kunnen sommige pomades ook goed gebruikt worden voor golvend of krullend haar.
  • Crème is ideaal voor creatieve styling, accenten en afwerking. Van een luchtige styling crème tot een styling crème met een sterke hold. Haarcrème is geschikt voor mannen en voor vrouwen. En geeft een prachtige glans aan het haar.
  • Mousse geeft extra versteviging voor het föhnen om het haar een extra hold te geven. Een mousse helpt daarnaast pluizen te voorkomen én beschermt het haar tegen de hitte van de föhn.
  • Haarspray is speciaal gecreëerd om het haar de hele dag in model te houden. Na het creëren van lastige kapsels is het fijn om deze dan te kunnen fixeren met een product wat de look stevigheid biedt.
  • Haarolie zorgt ervoor dat het haar een extra boost krijgt. Met een paar druppels is het haar helemaal verzorgd. 

 

Ik heb een vraag over de styling producten?

Twijfel je welke producten je moet inkopen? Of wil je graag wat meer weten over Haarspullen-pro.nl? Ons team van professionals helpt je graag. Bellen of mailen kan binnen onze ruime openingstijden. Als je geen vragen hebt wensen we je heel veel plezier met de producten! :)