Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!

Maria Nila Style & Finish Extreme Spray

Productomschrijving
Maria Nila Style & Finish Extreme Spray De Maria Nila Style & Finish Extreme Spray is een krachtige spray die ervoor zorgt dat het haar goed blijft zitten gedurende dag. De Extreme spray heeft een hele goede hold, wat er natuurlijk voor zorgt dat lokken mooi in model blijven. Daarnaast beschermt de spray ook tegen UV-stralen. De Maria Nil...

Maria Nila Style & Finish Extreme Spray

De Maria Nila Style & Finish Extreme Spray is een krachtige spray die ervoor zorgt dat het haar goed blijft zitten gedurende dag. De Extreme spray heeft een hele goede hold, wat er natuurlijk voor zorgt dat lokken mooi in model blijven. Daarnaast beschermt de spray ook tegen UV-stralen. De Maria Nila Extreme Spray bevat 100% plantaardige ingrediënten, oftewel is 100% vegan en het bevat géén parabenen en sulfaten.

Is Maria Nila Style & Finish Extreme Spray cruelty free?

Maria Nila staat er om bekend dat ze alleen gebruik maken van plantaardige ingrediënten. De spray is dan ook volledig cruelty free. Maria Nila staat voor een betere wereld en ze zijn gek op dieren. Dieren geven ons een glimlach op het gezicht, en ze horen niet onderdeel te zijn van de cosmetica wereld, aldus Maria Nila. 

Recent bekeken