Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!
Aanmelden
0
0
Voordelig inkopen voor kapsalons!
Voor 20.00 besteld, morgen geleverd!
Ruim assortiment!

Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder - 450gr,

Productomschrijving
Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder - 450gr. Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9+ 450gr is een product uit de Schwarzkopf BLONDME lijn. Het product is voor het oplichten van lokken zorgt voor perfectie en een authentiek resultaat. Blonderen is niet altijd zo makkelijk, u heeft te maken met oneffen basis, slechte haarkwaliteit, corr...

Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder - 450gr.

Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9+ 450gr is een product uit de Schwarzkopf BLONDME lijn. Het product is voor het oplichten van lokken zorgt voor perfectie en een authentiek resultaat. Blonderen is niet altijd zo makkelijk, u heeft te maken met oneffen basis, slechte haarkwaliteit, correcte neutralisatie of verschillende ervaringsniveaus. Om deze redenen heeft Schwarkzopf de BLONDME lijn geïntroduceerd.

Om een gepersonaliseerde blonde kleur te creëren, kiest u voor Blond Me premium performance oplichting en toning producten met ultieme gebruiksvriendelijkheid. De Blond Me Premium Lift 9+ van Schwarzkopf is speciaal ontwikkeld voor het op een professionele en perfecte manier blonderen van het haar. De Blondeerpoeder bevat het Bond Enforcing System. De ingebouwde anti-geel substantie beschermt je lokken tegen een rossige gloed. De unieke oplichting kan oplopen tot wel 9 tinten. Daarnaast beschermt het ook de haarvezel van het haar.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder?

De belangrijkste punten van de Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder zijn:

  • Licht tot wel 9 tinten op
  • Stuifvrije formule
  • Beschermt haarbruggen
  • Creëert nieuwe haarbruggen
  • Vermindert haarbreuk

Welke Developer hoort er bij de Schwarzkopf Blond Me Lift 9+ Blondeerpoeder?

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat een oxidatie nodig is. Combineer daarom de blondeerpoeder van de Blond Me lijn bij met de Schwarzkopf Blond Me Developer.

 

 

 

Recent bekeken