Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder - 450gr,

Merk: Schwarzkopf
|
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Vandaag verstuurd? U heeft nog counting...!
Artikelcode
EAN 4045787369830
Informatie

Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder - 450gr.

Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9+ 450gr is een product uit de Schwarzkopf BLONDME lijn. Het product is voor het oplichten van lokken zorgt voor perfectie en een authentiek resultaat. Blonderen is niet altijd zo makkelijk, u heeft te maken met oneffen basis, slechte haarkwaliteit, correcte neutralisatie of verschillende ervaringsniveaus. Om deze redenen heeft Schwarkzopf de BLONDME lijn geïntroduceerd.

Om een gepersonaliseerde blonde kleur te creëren, kiest u voor Blond Me premium performance oplichting en toning producten met ultieme gebruiksvriendelijkheid. De Blond Me Premium Lift 9+ van Schwarzkopf is speciaal ontwikkeld voor het op een professionele en perfecte manier blonderen van het haar. De Blondeerpoeder bevat het Bond Enforcing System. De ingebouwde anti-geel substantie beschermt je lokken tegen een rossige gloed. De unieke oplichting kan oplopen tot wel 9 tinten. Daarnaast beschermt het ook de haarvezel van het haar.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder?

De belangrijkste punten van de Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ Blondeerpoeder zijn:

  • Licht tot wel 9 tinten op
  • Stuifvrije formule
  • Beschermt haarbruggen
  • Creëert nieuwe haarbruggen
  • Vermindert haarbreuk

Welke Developer hoort er bij de Schwarzkopf Blond Me Lift 9+ Blondeerpoeder?

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat een oxidatie nodig is. Combineer daarom de blondeerpoeder van de Blond Me lijn bij met de Schwarzkopf Blond Me Developer.

 

 

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!